Mixed media

I have activated myself into doing digital art again, here is one of the post I published lately. If interested please visit my original blog…I have used it to publish my mixed media works. https://artbyritva.wordpress.com/

Ritva's Art

Digital ArtByRitva (10 of 11)

View original post

6 Replies to “Mixed media”

  1. Ihanasti sanottu: activated myself 🙂 Ja jälki kertoo puolestaan! Minkäkin olen yrittänyt aktivoida itseäni jonkin sortin luovan toiminnan pariin, pientä menestymisen poikasta on näkyvissä. Intoa kerkesin puhkua jo ennen kuin työt taas pistivät koko homman kerälle. Yritän siis opetella kärsivällisyyttä, mutta kun se puuska iskee ja sitä ei pääse toteuttamaan kunnolla niin kurjaahan se. No, kyllä se tästä.

    1. Ai, mutta mitäs mä rutisen turhia. Olen ollut todella luovalla vaiheella vuoden alusta saakka, valitettavasti se ei näy täällä vaan töissä. Ja se on saanut sormet syyhyämään myös kynien perään ja mosaiikin palasia on pistetty järjestykseen 😉

All comments are welcome! Thanks for sharing your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: