Abandoned house in BC

abandoned house--23

I visited British Columbia year and half ago, while driving in the coutryside I walked into this abandoned farm house. I think these are documentary photos. I find it odd in away that such decay transforms into rather interesting photographs, what do you think. Have I been able to capture the decay and odd beauty into these shots?

 

ping back to  https://dailypost.wordpress.com/photo-challenges/weathered/

14 thoughts on “Abandoned house in BC

  1. Jänniä paikkoja nuo autiotalot! Kunhan niihin vain uskaltaa mennä 😉 Mielenkiintoisia kuvia niistä ainakin tulee ja tässä on hyvä setti.

    1. Kiitos, eihän ne kauhean mieltä ylentäviä ole, ja tässä tapauksessa kuvat olisivat olleet parempia jos pysähdys ei olisi ollut niin nopea. Mutta rumankauniita kuvia niistä saa. Kiva kun kävit katsomassa ne ottaen huomioon että niistä on jo jonkin aikaa kun postasin ne

      1. Hitaasti etenenen Feedlyn syötteissä taaksepäin 😉 Nyt on tätä aikaa!
        Surullisia nuo autiotalot, joihin on kaikki sisustukset myös jääneet, jopa astiat ja vaatteet.

Comments are closed.