End of summer season

It is that time of the year again that we closed the summer house for season 2020.

We packed all the linens away and emptied the refrigerator and cupboards from food. Racked the leaves, well actually we run the lawnmower over them and this way the all the nutrients will remain in the ground.

So these are this season’s farewell photos, Enjoyed a lovely sunset and warmth of the fireplace plus the beautiful night sky you are able to see in the countryside as there are no street lights.

6 thoughts on “End of summer season

  1. Haikeaa. Haikea jättää rakkaat paikat vaikka vain sesongin jälkeen. Toisaalta vuodenaikojen vaihtelut ovat, no, vaihtelua. Auringon valo horisontissa kultaa muistot.

    On Sun, Oct 18, 2020, 7:18 AM Ritva Sillanmäki Photography wrote:

    > Ritva Sillanmäki Photography posted: ” It is that time of the year again > that we closed the summer house for season 2020. We packed all the linens > away and emptied the refrigerator and cupboards from food. Racked the > leaves, well actually we run the lawnmower over them and this way the al” >

    1. Sama juttu joka vuosi, mutta ei siellä enää talvella ole mitään sen kummempaa tekemistä. no, ulkohuusissa juokseminen alkaa jo tähän vuodenaikaan olla tarpeeksi raikasta joten nyt oli hyvä aika laittaa mökki talvikuntoon. Kevät tulee taas ja sitten se on taas iloinen asia.

Comments are closed.