How to survive November 2020-4

Helsinki at night time

I had some errands to run in Helsinki and took my camera with me, so I could take night time. Photos of cities and buildings are something that look good as black and white. In this picture you can see in the front the the old market hall – it is still in use. In the back is the city hall and background the Helsinki Cathedral 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

If you wish to participate in this survival of the darkest month challenge, use this link to add your post to it. PARALLEL LINES

Hei kaikille osallistujille, minulla on ollut paljon ongelmia postata kommentteja bloggeriin. Blogitse ilmoittaa koko ajan että väärä vastaus… laskutehtävät ovat vielä kuitenkin sen tasoisia että ne hallitsen. Samoin muutama muukin jää epävarmaksi että tuleeko ne näkyviin. esim.
Digi Passions, Parallel lines sama ongelma,

15 thoughts on “How to survive November 2020-4

  1. No problems. Oletko kirjautunut WordPressiin? Ja kun avat InLinkz sivun, niin oletko oikeasta yläkulmasta sulkenut sen ruksin kautta InLinkzn mainospalkin? Nyt en tähän hätään muuta keksi 😮 Bloggeri ryttyilee aina välillä ja hävittää kommentit, mutta olen tullut siihen päätelmään että se syrjii Safaria. Eli tuo ongelmasi voi olla myös selainpohjainen.

  2. Kaunis kaupunkikuva, mustavalkoisuus sopii siihen hyvin.

    Minulla pitäsi olla kaikki kyselyt pois, välillä blogeri tekee omiaan.

Comments are closed.