How to survive November 2020-3

Kirkkonummen kirkko – Pyhän Mikaelin kirkko

Kirkkonummi’s medieval stone church is located in the center of Kirkkonummi. The exact time of construction is not known, but the work apparently began in the 15th century. A wooden church, was previously located on the site. Kirkkonummi Church is named after St. Michael the Archangel Michael.

Originally, Kirkkonummi Church was very small. In addition to stone, brick was used as the material. In the 18th century, the church began to expand, and in the mid-19th century it was transformed into its present form as a cruciform church. The church bell tower was built in 1824.

If you wish to participate in this survival of the darkest month challenge, use this link to add your post to it. PARALLEL LINES

I chose as an older photograph my take Träskända Manor so I would be on a same kind of topic. I love old buildings, I think they have so much more character.

12 thoughts on “How to survive November 2020-3

  1. No nyt on tuttuja paikkoja molemmat. Träskandan puisto on yksi harvoja oikeasti englantilaista maisemapuistoa muistuttava, tai siis puistofiilis on kohdallaan. Mutta milloin sinne tuollaiset kannaistutukset on tehty 😮 Kirkolla, tai hautausmaalla olen käynyt muuten vain.

        1. Siitä mihin kaikki linkittää postauksen , kun siitä yrittää kommentoida mulla on ollut ongelmia, mutta jos menen sun blogiin suoraan kommentointi onnistuu. Blogger taas ei tahdo ottaa vastaan mun kommentteja, kai ne eivät ole tarpeeksi laadukkaita 😭

Comments are closed.