How to survive November 2021 Day 2

Our favorite month, November! This year we’ll get rid of gray by painting the month in green. Lepis from Parallel lines has hosted this challenge for years, I have been part of it for several years too, feel free to join us 🙂

Open your world to a green November and enjoy your creativity. How you do it is free as long as it’s green!

15 thoughts on “How to survive November 2021 Day 2

  1. Oi miten kaunis makrokuva, torvet soi, siisti!!

    Nääpistin!

    (tarkoittaa että tallensin kuvan kansioon jonka avaan (ja laitan dia-esityksen pyörimään) kun kuuntelen musiikkia. En siis julkaise kuvaa enkä käytä muutenkaan missään muualla, tai muussa tilanteessa, kysymättä lupaa. Se on samalla myös korkein tunnustus ja kehu minkä minulta voi saada, tallennan vain kuvia joissa on jotain joka liikauttaa juuri minua. Kiitos;)

Comments are closed.