Värikollaasi 210

It has been ages since I participated in any photo collage “challenge” Here is my entry for Värikollaasi 210 (51/2019)

You are welcome to take part in this challenge where we play with images and colors. There are only one shade of color at this week – turquoise

13 thoughts on “Värikollaasi 210

    1. Pompin täällä edestakaisin, kun Safari kiukuttelee kommentointien kanssa. Erityisen paljon ongelmia Bloggerin blogien kanssa, tai siis ei niihin pääse lainkaan kommentoimaan. Ongelmia myös näissä WP:n blogeissa. Tykkää nappula ei toimi. Joku selainvikahan se. Ymmärrä näistä nyt sitten 😮

      Kollaaseja on kiva tehdä, pitäisikin taasen alkaa harrastaa niitä 🙂

      1. Joo huomasin että Blogiin oli osittain haasteellista saada kommentteja aikaiseksi.Crome pääsääntöiseti toimii. Vastasinkin sinulle toisessa viestissä että hauska tapa tuoda vanhojakin kuvia uudelleen käyttöön, niitä kun on muutamia tuhansia kertynyt. Oikein hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

Comments are closed.