Värikollaasi 211

Wow, two weeks in a row. Värikollaasi 211 (52/2019) Joulun värit! ( Xmas Colors is the theme this week.

14 thoughts on “Värikollaasi 211

   1. Uskoisin sinun kansioista niitä löytyvän paljon! Hyvä idea muuten alkaa seulomaan, taidan kanssa ryhtyä hommiin.

    1. kannattaa, sieltä löytyy aarteita. Itse olen oppinut editoimaan kuvia niin paljon paremmin kuin vaikka 6 vuotta sitten niin saan niihin niin paljon enemmän sävyjä ja asioita esiin kuin ennen. Lottovoittoja kun en ole tänä talvena paljon kuvannut

    2. Toisinaan tuntuu ettei niissä vanhoissa kansioissa ole mitään ja toisinaan sieltä tekee löytöjä, fiiliksestä kiinni. Minulla on myös ollut aika vaisua kuvaamisen rintamalla viimeisen vuoden ajan, nyt se on taas alkanut kiinnostamaan. Kuvankäsittely on oikeastaan ottanut takapakkia sen jälkeen kun vaihdoin Macciin. En ole löytänyt sellaista ohjelmaa jonka tuntisin omakseni vuosien Photoshopin käyttämisen jälkeen. Ehkä tarvitsee olla sinnikäs. Oikeastaan ollut ikävä kameran kanssa kuljeskelua, kuvien kanssa touhuamista ja bloggaamista.

Comments are closed.