How to survive November 2020

It is here the dreariest moth of the year for me here in Northern hemisphere. The whole month is a constant loss of light. Gray. Depressing. I am taking on a theme for this month. Monochrome. Black and White photos all month. I am taking on a challenge of editing one old photos to my best ability to Black and White, plus one new photo a day, hey, you guessed it in Black and White. Do you you want to join me with this theme? If you wish to participate add your link here to LEPIS

This is the First of HTSN- 2020

Happy smile – portrait of a graduate

An old chest of drawers that is in my husbands office, we have several old side boards or bureaus or what ever you call them in our home. My husband lovers to restore them and we have more of them that we have places for them. It is his hobby. My hobby is art, paintings, sculpture and photography, for some reason they are also all around our house. I have placed my sculptures on the one that is in his office ,that I have not found proper places elsewhere, my four refugees and a woman with a book. Our wedding photo is there and so is my oldest sons wedding photo too, side by side. Continuance.

I was too lazy to go out into the grayness, this being the reason for this photo.

if you wish to participate add your link here to LEPIS

16 thoughts on “How to survive November 2020

 1. Kaunis piironki ja kaikkea ihanaa siinä ympärillä. Nuoren naisen muotokuva on melkeinpä upeampi mustavalkoisena. Eiköhän näillä premisseillä tämä marraskuu seläty!

  PS
  Tuli kommentti nyt kirjablogini nimellä 🙂 Ei haitanne.

 2. On kyllä kaunis tuo lipasto, tuollaiset vanhat huonekalut ovat hurmaavia.

  Niin onnellinen hymy tuolla valmistuneella kaunottarella! Mustavalkoisuus sopii muotokuvaan hyvin.

  Tämä päivityksesihän on siihen Lepiksen marraskuun selätykseen, ainakin sieltä poimin tämän linkin. Laitatko tuohon kirjoitukseesi maininnan, että jos osallistuu haasteeseen, niin linkitys sinne emäntä-Lepiksen blogiin, siellä on nyt sivupalkissa linkkinappi.

  Kohta se marraskuu on ohi, toivotaan ainakin nopeita päiviä!!

 3. Kiva lipasto, mutta en oikein ymmärrä tätä postausta. Oletko siis lanseerannut uuden How to Survive November haasteen johon kutsut osallistujia linkittämään tänne?

Comments are closed.